top of page
  • Foto del escritorTonesphoto

Surfing, Mediterranean Sea

Us deixem uns vídeos en confinament perimetral que vam gravar dissabte (el segon) i un primer gravat en una altre spot, zona mediterrani ( jaja Si algo ens han ensenyat és a no dir els llocs) .

És una de les feines que també realitzem a Tonesphoto, vídeos, dels quals últimament anem fent sobre surf. Aquests, comporta dependre molt del medi. Sinó hi ha onades, no gravem xD


 

Són vídeos que ens agrada fer per dos motius, diferents tipus de gravació i contacte directe amb el mar, amb molt d'amor però molt de respecte.


 


Un dels primers reptes és per la carcassa subaquàtica per la càmera, per gravar a l'aigua, bahos a causa dels contrastos de temperatura, resistència física.... tot un món que ens està fascinant i que esperem adaptar-nos bé. Després l'acompanyem de la segona, imatge aèria, amb un dron, el qual ens dóna uns punts de vista increïbles. Per feines, disposem d'un pilot titulat ( en aquests vídeos per plaer hem gravat nosaltres mateixos i també un company de la productora Pixela, amb un djimavic mini) i ja per últim gravació des de fora de l'aigua, amb trípode i seguiments de moviment. Tres disciplines un sol vídeo, tres tipus d'imatge amb un resultat final, intentar transmetre l'emoció, la grandesa de la naturalesa i l'esport, el Surf.


A disfrutar-los!! Els següents millor!!


Un fort agraïment als companys de Kayros Surfboards i a Cubelles Surf Club, referents en aquest món, uns creant Taules i els altres creant cantera.


55 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page